dilluns, 10 de març del 2008

Funcionament del Programa Audacity

El programa Audacity és un programa per tractar l’àudio. L'altre dia a classe el varem utilitzar per aprendre a fer-lo servir. El primer que varem fer va ser formar un grup de tres persones per inventar-nos una frase dividir-la en tres parts i gravar cadascuna el seu tros al seu ordinador. Per tal de poder baixar la veu de la nostra gravació ens teníem que situar a “efecte” “ treure soroll”, clicar després a “Obté perfil del soroll”, i tornar un altre cop a efecte per finalment clicar la opció de “treure soroll”.

Un cop gravats els àudios, els varem guardar a una carpeta compartida. Per fer-ho es tenia que prémer "archiu" i després "importar as".D’aquesta manera podríem agafar els trossos que ens faltàvem i copiar-los al nostre projecte. Per fer-ho varem prémer “control V” i així es va enganxar.

Un cop teníem les tres parts integrants de la frase inventada havíem de reconstruir-la i ordenar-per això era necessari crear dues noves pistes(tracks).

Finalment ens van ensenyar la possibilitat d’introduir música dins la nostra gravació. Per fer-ho ens varem baixar música de “radioblogclub.com”. Un cop escollida la música polsaves rec al programa i es gravava la cançó a mesura que sonava.
Finalment varem desar el projecte i es va donar per finalitzada la classe.