dimarts, 1 d’abril del 2008

Creació d'una pàgina web!

Ahir a la classe de noves tecnologies vàrem repasar com realitzar una pàgina web. Hem après a fer-ho amb el progrma Dreamweaver. Un cop obert, podem escriure alguna cosa i guardar la pàgina web en una carpeta a l'escriptori. Per introduir una foto a la pàgina web podem anar al google i des de allà guardar la foto escollida a la carpeta creada per nosaltres a l'escriptori. És important aturar-se i parar atenció al que pesa la imatge per no escollir-ne una que pesi massa.

Per tal de poder moure text i imatge que introduexis a la pàgina web existeix un recurs que es diu "capes" situat al costat de la pestanya "estàndar". Amb aquestes pots moure i trasllasar allò que vulguis on desitjis. També tenim una pestanya que diu "propietats de la pàgina" per cambiar el color del text de fons etc...

Un cop finalitzada la pàgina web poses archiu, guardar i anem al blink al apartat de noves tecnologies on posa webs. Un cop aquí podem crear una subcarpeta i pujar tant la pàgina web com la foto que tenim guardats a l'escriptori. Finalment només cal posar després de la pàgina web guardada /el nom de la sbcarpeta/el nom del document amb què està guardada la web/htm.
Repasar aquest procediment em va nar molt bé per interioritzar aquest procés de creació d'una web.

Aquí teniu el resultat de l'aplicació pràctica de la sesssió. La creació de la meva primera pàgina Web.